Húsvéti tojástorta II.

Hozzávalók: A piskótához: 8 tojás 24 dkg kevert liszt (finom és fogós) 20 dkg porcukor átszitálva csipet só 1 teáskanál sütőpor 5-6 dkg olvasztott, de nem meleg vaj A krémhez: 1 csomag vaníliás pudingpor 4-5 evőkanál (ízlés szerint) porcukor 3 dl tej 20 dkg tortabevonó étcsokoládé 25-30 dkg vaj A ragasztáshoz: 1 tojásfehérje, villával egy kicsit összekeverve A bevonáshoz: kb. 70 dkg kétszeres marcipán (magam készítettem interneten talált leírások alapján, de nagyon macerás, egyszerűbb megvenni) ételfesték (legjobb a paszta állagú, de ha port veszel, csinálj belőle kevés vízzel vagy alkohollal jó sűrű pasztát, úgy gyúrd bele a marcipánba, és óvatos legyél vele, mert nagyon kevés kell belőle) cukormáz sárga festékkel megfestve (jó sűrű legyen)

A RECEPT MEGTEKINTÉSE

Nincsenek megjegyzések: