Húsvéti répatorta

Hozzávalók: 30 dkg porcukor 1 csomag Bourbon vaníliás cukor 28 dkg liszt 1 csomag sütőpor 1 kávéskanál szódabikarbóna 10 dkg pirított, durvára darált dió 1 teáskanálnyi só 1,5 teáskanál fahéj 4 tojás 2,4 dl olaj 34 dkg finomra reszelt sárgarépa 1 db közepes, reszelt alma / vagy kb. 1 dl pépesített ananászbefőtt A krémhez: 2 tojás 10 dkg porcukor 2 evőkanál liszt 2 dl tej 1 csomag Bourbon vaníliás cukor 1 citrom leve és reszelt héja 10 dkg vaníliás krémtúró 10 dkg vaj A díszítéshez: 5 dkg durvára vagdosott vagy darabolt pirított dió 1 dl habtejszín marcipán (vagy nyújtható fondant) a figurákhoz, cukorkák 3 dkg kókuszreszelék, keserű mandula aromával átkevergetve és kiszárítva a fűhöz

A RECEPT MEGTEKINTÉSE

Nincsenek megjegyzések: