Fekete-erdő tortácska vanília jégkrémmel

Hozzávalók: A piskótához: 5 egész tojás 10 dkg kristálycukor 1,5 evőkanál víz 7 dkg sima liszt 1,5 dkg kakaópor 3 dkg kukoricakeményítő 2,5 dkg sütőmargarin A töltelékhez: 5 dkg meggylekvár 5 dkg étcsokoládé 3 dkg porcukor 8 dkg tejszín 10 dkg meggybefőtt 5 dkg cseresznyepálinka 2 dkg porcukor 1,5 evőkanál víz 5 g zselatin 1,5 dl tejszínhab 4 evőkanál meggyszirup 4 evőkanál vaníliamártás piros cseresznyebefőtt a díszítéshez ét és fehér csokoládé, illetve kakópor 20 dkg CartedOr Vanília jégkrém

A RECEPT MEGTEKINTÉSE

Nincsenek megjegyzések: