Vezuvio sajtmártással

Hozzávalók: 50 dkg csirke- vagy pulykamell, esetleg szűzérme vékony csíkokra vágva 1 dl olivaolaj 1 marék durvára tört dió 1 evőkanál szezámmag 1 evőkanál lenmag 1 evőkanál méz 1 fürt szőlő 2 alma szeletekre vágva 1 körte szeletekre vágva 1 sárga és 1 piros kaliforniai paprika 1 kígyóuborka hasábokra vágva 1 répa hasábokra vágva 1 cukkini hasábokra vágva 2 evőkanál áztatott aranymazsola 1 evőkanál szójaszósz (sötét) 1 evőkanál worchestershire szósz 1-1 csipet őrölt gyömbér, só, fehérbors és római kömény A sajtszószhoz: 50 dkg füstölt és trappista sajt vegyesen, esetleg emmentáli is 1 l tej 2 dl liszt szerecsendió fehérbors só 1 dl fehérbor

A RECEPT MEGTEKINTÉSE

Nincsenek megjegyzések: