Madártej-torta

Hozzávalók: A tésztához: 12,5 dkg vaj 4 dkg porcukor 3 db tojás 9 dkg kristálycukor 11 dkg finomliszt 1 kiskanál sütőpor 2,5 dkg étkezési keményítő 2,5 dkg zsíros tejpor A forma kikenéséhez: vaj liszt A szóráshoz: 2-3 evőkanál kristálycukor A krémhez: 5 dl tej 1 vaníliarúd 10 db tojás sárgája 20 dkg kristálycukor 1 csomag főzni való vaníliás pudingpor 20 dkg vaj A díszítő habhoz: 10 db tojásfehérje 25 dkg kristálycukor A szíruphoz és a torta összeállításához: 2 dl víz 2 csapott evőkanál kristálycukor 2-3 evőkanál baracklekvár A díszítéshez: 2 dl habtejszín maréknyi vékony lapocskára vágott mandula 6-8 dkg tejcsokoládé

A RECEPT MEGTEKINTÉSE

Nincsenek megjegyzések: